Szellemiség, amit Japánban tanultam

Ha érdekel Japán, akkor ezt a könyvet Neked írtam
Szellemiség, amit Japánban tanultam. Nagyon régóta terveztem elmondani a japán emberek szellemiségével kapcsolatos gondolataimat, de sokáig nem találtam ehhez a megfelelő „csatornát”. Éltem az életemet Japánban és csak raktároztam el magamban a látottakat.

Egy napon aztán bátor döntés született és megalapítottam az utazási szolgáltatásokat nyújtó cégemet SOLTESZ-JAPAN néven. Végre munkához láthattam elképzeléseimnek megfelelően és hozzáfoghattam ennek a könyvnek a megírásához is.

A magyar turistáknak szóló idegenvezetéseim pedig csak még jobban megerősítettek abban a hitben, hogy mennyire érdekes és tanulságos is tud lenni számunkra, a felkelő nap országának kultúrája és mindennapjai.

Kevés hasonló könyv íródott magyar nyelven ezidáig. A japán kultúrát testközelből mutatom be, tíz évnek a tanulságát próbálom átadni.
(Kiotó, ahol a hagyományok élnek)
(Tokió, a modern Japán)

Készen állsz egy különleges utazásra?


A KOKORO című könyvemnek köszönhetően most lehetőség nyílik arra, hogy bevezesselek egy olyan a világba, amit a japánokon kívül roppantul kevesen ismernek.

Japán mélyére „utazunk” és megnézzük, hogyan gondolkodnak az emberek, milyen szellemiség járja át a mindennapjaikat; mi áll a sikereik és az erős gazdaságuk mögött; miért tisztelik a természetet és hogyan tartanak rendet a jól megépített világukban.

Megismerkedünk különös, kimondatlan kultúrájukkal, kötelességtudó magatartásukkal és a szamurájok világából hozott szigorú mentalitásukkal, amely elválaszthatatlan része lett a modern japán emberek életének is...
(KOKORO borítókép)
(A KOKORO iPaden olvasva)
Elmesélem, hogyan tanítottak meg arra, hogy ne késsek el többet, és hogy mit értenek ők a figyelmesség és a bocsánatkérés fogalmak alatt. 
Betekintést nyerhetünk egy judo edzőtermembe is, ahol a tradicionális elgondolások szerint zajlik az edzés, sőt utunk végére egy ezeréves történelmet magának mondható buddhista templom főpapjától is kapunk némi „útravalót”…
A történeteket az élet írta, amiket hol érdekeseknek, hol viccesnek, hol pedig meghatónak találunk. Magyar szemünkkel vizsgáljuk ezt a különleges világot, így óhatatlan megannyi kulturális különbséget is fel fogunk fedezni. Lelkünkkel pedig – amiről azt tartják, hogy réges-régen Ázsiából vándorolt el a nyugati földekre – megpróbáljuk átérezni a leírtakat, hogy ami megtetszik belőle, azt hazavigyük magunkkal…


A fejezetcímeket kandzsik követik 
kalligrafikus stílusban!


Mit mondanak azok, akik már olvasták a könyvet?
"Kedves Péter, köszönöm az élményt, nagyon érdekes volt olvasni erről a számomra ismeretlen világról! Bízom benne, hogy ez tényleg csak a bevezetés volt és lesz folytatása, gratulálok! 👏"
Andrea Hradszki  
"Elolvastam a könyvet, nagyon tetszett. Még párszor el is fogom, azt hiszem! 😊🙏🏻Gratulálok! Köszönjük, hogy megírtad! Remélem, egyszer úgy látogathatok majd el Japánba, hogy Te leszel az idegenvezető! 😊🙏🏻"
Balázs Gyeőry
"Teljesen máshogy vannak "összerakva", mint mi... Nagyon tetszik a könyv Péter-san!"
Violetta Molnárné Tófeji 
"Magyar nézőpontból kaptam igazolást mindarról, amiért magam is tisztelem a japánokat. Egyben olvastam végig, letehetetlen volt. Köszönet érte!"
Judit Máté
"Üdvözlöm Péter! Gratulálok! Az (e-book) elolvasása nagyon kellemes és felettébb tanulságos, érdekes, élmény volt. Remélem lesz folytatása…Még egyszer köszönöm! További sok sikert, és boldog életet kívánok a “felkelő nap országában!”…!"
Tibor Rácz
"Gratulálok a könyvhöz, letehetetlen volt, annak ellenére, hogy nekem nem a kedvencem az e-könyv formátum."
Leposa Ilona 
"Megvettem, elolvastam, és még jó párszor előveszem majd, ha azt érzem, hogy kell egy kis motiváció. Köszönöm szépen, és egyben gratulálok is, nagyon jó írás, le sem tett míg a végére nem értem 🙏"
Füredi Helga
"Kedves Péter! Köszönöm a gyors segítséget. Megkaptam, már el is olvastam. Nem tudtam abbahagyni. Nagyon érdekes, tanulságos olvasmány. Csak három hetet voltam Japánban, imádtam . Gratulálok"
Szabó Irén
"Nem tudom letenni ! :D"
László DrPozsonyi 
A KOKORO megrendelése elkezdődött!
(e-könyv)
KOKORO: SZELLEMISÉG, AMIT 
JAPÁNBAN TANULTAM
Ár: 2,990 Ft
Az e-könyvet rendelésedet követően tudod letölteni!
Olvashatod asztali számítógépen vagy laptopon, bármilyen okostelefonon, tableten és Kindle eszközön. 
(Formátum: PDF, Epub, Mobi)
AJÁNDÉK A KÖNYV MELLÉ!
3 NAPOS PROGRAMTERV KIOTÓ!
Szívem vágya hogy minél többen eljussanak Japánba, ezért egy kis ajándékkal szeretnék Neked kedveskedni!

Amennyiben megrendeled a KOKORO című e-könyvet, ingyenesen hozzáférhetsz a képen látható programtervhez!

Ez egy elengedhetetlen segédeszköz annak, aki Japánba tervez utazni, hiszen Kiotó mindenkinek szerepel az úticéljai között! Három részletesen kidolgozott napirend, ami segít eligazodni japán legnépszerűbb városában! 
A személyre szabott programtervek díjszabása 1,000 jen (kb. 3,000 Ft)/nap. Egy ehhez hasonló programtervezetnek valójában 9,000 Ft környékére esik az ára. A KOKORO megvásárlásával azonban ez most 0 forintért a Tiéd lehet, ingyenesen letöltheted! 
Ne hagyd ki, Japánba utazásod első lépése lehet!

(borítókép, formátum: PDF)
Ha szeretnéd elolvasni a KOKORO-t és  megkapni mellé a kiotói programtervet, akkor csak kattints a gombra!
Felmerült benned bármilyen kérdés?
1. Milyen eszközön tudom elolvasni az e-könyvet?
Az e-könyvet olvashatod asztali számítógépen/laptopon vagy bármilyen okostelefonon, tableten és Kindle eszközön. (Letölthető formátumok: PDF, Epub, Mobi)
2. Hogyan történik a fizetés?
Az e-könyvet online, bankkártyád segítségével tudod megvásárolni. Az adatokat a "Megrendelem az e-könyvet!" gombra kattintva tudod megadni.
3. Biztonságos a fizetés?
A fizetésed a legbiztonságosabb körülmények között történik. A bankkártya adataidat nem ismerjük, nem tároljuk, az összes bankkártya fizetést az amerikai Stripe kezeli, amely rendkívül szigorú biztonsági előírások szerint működik.
4. Nem érkezik az e-mail?
Rendelésedet követően az e-könyvet automatikusan kiküldjük a megadott e-mail címre. Ez maximum néhány percet vehet igénybe. Bizonyos levelező rendszerek (pl. Gmail) esetében előfordulhat, hogy nem az elsődleges mappába, hanem a Promóciók, vagy a Közösségi levelek közé érkezik a rendelés. Ha sehol sem találod, akkor kérjük nézd meg a spamok között!
Amennyiben bármilyen további kérdésed lenne, kérjük írj egy emailt a következő címre:
 info@soltesz-japan.com
Copyright © | soltesz-japan  2020 | Minden jog fenntartva!